Despre noi

Despre noi
Despre noi
Despre noi
Despre noi

00 Ani

Avem o experiență de lucru de peste 10 ani.

00 Angajati

Avem peste 200 de angajați care lucrează în apropierea dvs.

00 Premii

Am realizat multe proiecte și am primit premii de peste 20 de ori.

00 Clienti

Am realizat multe proiecte și avem peste 3500 de clienți

About Us
Shape
Shape
Shape
Despre noi

Suntem cea mai buna solutie cand vine vorba de curatenie

Experiență îndelungată, flexibilitate, curățenie eficientă

Terra Clean Service este o firma de curatenie din Tulcea, ce ofera servicii profesionale de curatenie generalacuratenie birourispalare geamuricuratenie industriala (hale, depozite), curatare mochetecuratenie dupa ocazii speciale (curatenie dupa petrecere, targuri, expozitii).

In functie de optiunea dumneavoastra, oferim servicii de curatenie la cerere sau pe baza de abonament zilnic, bi/saptamanal sau lunar. Va oferim servicii profesionale de curatenie in toata tara la cel mai convenabile preturi.

Terra Clean Service va ofera servicii profesionale de curatenie pentru persoane fizice si juridice in case, vile, apartamente, blocuri rezidentiale, spatii industriale, spatii office (birouri firma), depozite, cabinete medicale, spatii comerciale.

Promptitudine si calitate in servicii de curatenie

Suntem o firma de curatenie ce spunem NU oricarui tip de murdarie, inlaturand:
Guma de mestecat (de pe covoare, mochete) * Pete de cafea, ceai * Urme de stilou, carioca, marker de pe canapele din stofa sau piele * Sosurile, sfecla rosie de pe covoare, canapele * Lipiciul lasat de autocolante, banda, scoci, clei, prenandez * Materiale rezistente (smoala, ciment, beton intarit, rugina)

Shape
Shape